pátek 4. března 2016

JULIS TWINS | ADEL & DOMI

Vítejte u našeho historicky prvního článku tady na blogu!
Článek poslouží spíše jako takový informační, rády by jsme vám předem řekly, co pro vás chystáme za články a na co se můžete těšit.
Obě děláme modelky v agentuře PH Models (profil Adél- tady, profil Domi- tady), proto tu určitě čekejte různé fotky z focení, backstage, fotky z přehlídek, modelkovské tipy.. a to všechno v rubrice MODELING.
Také jako koníček považujeme zdravý životní styl a už se nemůžeme dočkat, až vám v rubrice RECEPTY & DIY přineseme spousty receptů a návodů na jednoduché zdravé mňamky.
Co na takovém holčičím blogu nesmí chybět jsou samozřejmě rubriky jako FASHION a BEAUTY, kde najdete hauly, lookboky, módní a kosmetické tipy, recenze a spousty dalšího.
A pro to, co se jinam nevešlo tu máme rubriku LIFESTYLE, která bude obsahovat články z každodenního života, cestování, ze zajímavých míst a mnohem více věcí z našeho života.
A samozřejmě nesmí chybět ani rubrika NOVINKY, ve které vám budeme přinášet důležité informace o nás a našem blogu, aby jste byli v obraze. A nejen to,také na vás čekají různé giveaways!
Doufáme, že se vám tady u nás bude líbit!


1 komentářů:

  1. Pěkný článek, jste strašně moc krásné! Zvu tě ke mě na blog, právě tam probíhá Giveaway/jarní soutěž:-)

    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

DĚKUJEME ZA KOMENTÁŘ! :)